donderdag 24 januari 2013

Sejeal defaced the Belgian military royal academy

Sejeal en Hmei7 blijven aldus non-stop "deface" acties uitvoeren. Deze keer is zelfs de Belgian military royal academy het doelwit geworden.

De afdeling DEML is verantwoordelijk voor de opleiding van onze toekomstige militairen. Maar ook hier is de sterk hun zwakste punt. En die is wederom gevonden.

DEML is een team van docenten en onderzoekers. Door de symbiose van academische kennis en professionele ervaring kan DEML gepast inspelen op de specifieke vormingsbehoeftes van Defensie in de domeinen economie, management en leiderschap. Gedurende hun hele loopbaan krijgen kaderleden van Defensie alzo een geïntegreerde en multidisciplinaire vorming aangeboden.
DEML stelt haar kennis en ervaring ter beschikking van Defensie en de maatschappij via dienstverlenende activiteiten. DEML verricht wetenschappelijk relevant onderzoek met meerwaarde voor defensie. Het accent ligt op de domeinen risk-, crisis- en disastermanagement en defensie-economie."
http://deml.rma.ac.be

Wil je meer targets van Sejeal natrekken?
http://www.zone-h.org/archive/notifier=Sejeal


source:http://belsec.skynetblogs.be/archive/2013/01/23/another-be-hack-of-the-day-belgian-military-academy.html
ps: I was never involved with any activities of Sejeal. (And never will be)

Opmerking: Graag zou ik de mensen achter CERT.BE en de Belgische Krijgsmacht enige respect betuigen, vermits zij wel degelijk luisteren naar al onze bevindingen en op gepaste manier zo snel mogelijk reageren. Respect ! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten